Okulumuzda Erken Çocukluk Dönemi Özel Eğitim Hizmetleri Birimi Açıldı

(0-36 Ay) Erken çocuklukta özel eğitim; gelişimsel geriliği bulunan ya da gelişimsel gerilik riski taşıyan çocuklar için bakanlıkça hazırlanmış program doğrultusunda, ailenin evde uygulama yapması ve uygulamaların kurumda ya da evde eğitimci uzman tarafından desteklenmesine dayanır. Rehberlik ve araştırma merkezi tarafından "(0-36 Ay) Erken çocuklukta özel eğitim" kararı alınmış çocuklar için bu program aile rehberliği yoluyla sunulacaktır. Eğitim herbir çocuk için haftada 2 gün ikişer eğitim saati olacak şekilde bireyin ve ailenin ihtiyaçları doğrultusunda hafta içi ve ya hafta sonu planlanabilecektir. Program, uygulama ve içerik yönünden daha fazla bilgi almak için okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

04-01-2024